diumenge, 10 de maig del 2015

Detalls a destacar!

M'agradaria comentar alguns aspectes del meu bloc:  
L'estructura del Bloc: Les diferents seccions que hi ha en el bloc (diari de pràctiques, recursos, bibliografia...) vaig fent els diversos escrits dins la mateixa entrada, incorporant a cada escrit nou la data corresponent al dia que ho realitzo. D'aquesta manera, cada vegada que introdueixo una aportació nova no surt com a nova entrada sinó que segueix a l'anterior.
Confidencialitat: És important destacar que tot el contingut del bloc està sotmès a una rigorosa protecció de dades de caràcter personal. Els casos que comento tots tenen noms inventats i les dades estan facilitades sense els noms.
Codi deontològic: En les diferents actuacions del psicopedagog s'ha tingut en compte el codi deontològic i els principis generals d'aquesta professió: les seves responsabilitats, el desenvolupament de la seva feina, les responsabilitats que té el psicopedagog sobre l'infant, el comportament que cal tenir, la privacitat de les dades, la responsabilitat dels professionals, etc. 
S'han tingut en compte tant el codi deontològic del col·legi de psicòlegs de Catalunya com el de logopedes, per tal de tenir en compte els aspectes ètics que regulen la meva tasca com a psicopedagoga en pràctiques en el centre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada